Tankar från en filt

Hola amigos! Här kommer ett livstecken från mig. Vi hänger i stugan och semestrar. Eller ja, jag har inte semester på riktigt, men familjen har det och eftersom jag har lyxen att ofta kunna jobba ifrån prick exakt det ställer jag befinner mig på, kan vi säga att jag har semester jag med. Typ.

De senaste dagarna har min hjärna gått in i semestermode iallafall. Jag har liksom bara tankar som kretsar kring semestersaker kretsande innanför pannbenet. Som tex. hur stora myggbett faktiskt skulle kunna bli? Jag för noggranna studier på ett på min vad och ett på min högra skinka. I dagsläget lika stora som två kliande äpplekart. Ej särskilt mys. Mvh allergisk.

Nått annat jag försökt få grepp om de senaste dagarna är hur mycket grillat jag kan äta innan jag tröttnar. Mycket skulle jag säga, eftersom jag ätit mat halstrad över glöd oavbrutet i tre dagar nu utan att känna tillstymmelse till att längta efter något annat. Det känns nästan som om jag är otrogen mot grillat om jag tänker på typ... spenatsoppa eller nån annan spismat. Vi får se om det vänder. 

Antagligen.


Tidigare idag. En ej obehaglig stund.


Kommentarer
Postat av: carolina

Haha, gud, Totte fick en gång ett myggbett i pannan som blev sizen av en halv pingisboll, såg inte klokt ut :P

2015-07-06 @ 15:41:43
URL: http://acarolinas.blogg.se
Postat av: Malin

Angående myggbett, allergitabletten Kestin säger jag bara de gör att myggbetten bara blir hälften så stora och dubblar du dosen medicin går även klådan ner. En av de bättre uppfinningarna måste jag säga. Mvh en myggbettsallergiker

2015-07-06 @ 16:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback