Vilken helg

 
Tja kompisar! Jag har precis låtit bakpartiet landa på soffans mjuka sittkuddar. MÖÖÖH! Jag är så trött. Trött på ett sådär gött sätt. 
 
Hela lördagen axlade jag föräldrauppgiften mol aléna, då Jocke var iväg hela dagen. Först med fotbollskor på fötterna, sen med feststassen på. Vissa har det bra osv. Men vi hade det bra hemma också. Vi fick ju både köpa lördagsgodis, shoppa jeansjackor i strl 110 på second hand, plocka blå blommor och baka chokladbollar. Haft sämre lördagar om en säger så.
 

 
Idag har vi varit ute hos våra lantligt stationerade familjemedlemmar och antagit uppdraget "måla ladugård". Det var... Jobbigt. Och roligt! Barnen älskade det och fick Falu Rödfärg att fastna lite varstans. Lite på plankorna som bildar ladugård, men mest på gräs, stenar, traktordäck, varandras hår och kläder och hunden Tykes päls. Ops. 
 
 
Sen var Iris med Sanna och släppte ut de små nykalvarna i hagen. Åh, som de skuttade och sprang. Så fina! Lyllo oss som har familj som har djur. 
 
 
Efter det var vi en sväng i huset och planerade lite färgsättning och möblemang i några av rummen. Och ja, sen hann vi inte så mycket mer innan vi tumlade in genom dörren 21.03 med röd färg i håret och nya solfräknar på allas kinder. Ja utom mina tråkiga fräknfria då *blänger avundsjukt på övrig familj* Behöver jag nämna att Ian somnade innan alla hans lockar nuddat kudden? Nä precis. Och jag ska göra det samma inom kort. Ska bara trycka in några nävar chirre i munnen. Det är ju trots allt söndag.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Så kul att du börjat blogga mer igen, älskar att läsa dina texter!

2015-04-20 @ 08:49:14
Postat av: Anonym

Så kul att du börjat blogga mer igen, älskar att läsa dina texter!

2015-04-20 @ 08:49:15
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2015-04-20 @ 09:40:43
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback