KBT & framtidsdrömmar




Vänner! Det är söndag vilket är = poddag.

Den här veckan pratar vi om våra drömmar och hur viktigt det är att faktiskt ens våga drömma och uttala dem högt. Vart vill vi vara om fem år om vi får önska riktigt hårt och hoppas riktigt mycket? Vi pratar om kontor med knarrande parkettgolv, chefspositioner och en kaffemaskin. Och trygghet. Det är min allra största dröm.

Vi pratar också om KBT, ångest och att ta ansvar för sitt eget mående. Eftersom ångest påverkar en liv så mycket är det såklar hur viktigt somhelst att hitta redaskap som gör att en får kontroll, om än bara lite. Alla steg i den riktningen är bra och Moa tog ett första nu i veckan. Heja! <3

Det och mycket, mycket mer finns att lyssna till just precis nu. Vi finns på iTunes, till Android eller direkt här på bloggen. Vill ni höra mer från oss under veckorna har vi våran eminenta facebooksida och våra instagramkonton. Där hänger jag på @oprofessionell2. Trevlig lyssning!


Kommentarer
Postat av: Helena

Åh! Denna ska bli härlig att lyssna på ikväll! Det slog mig precis att "KBT-terapi" ju blir "kognitiv beteendeterapi-terapi" om det inte förkortas. Kul!

2014-05-11 @ 13:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback