Återtar tropiken


Vänner!
Idag känner jag mig anarkistisk. När jag vaknade lubbade jag direkt fram till sovrumsfönstret och drog undan gardinen i hopp om att det var dags, idag var dagen åter kommen efter veckor av besvikelse. Dagen då solen skulle möta mig om morgonen. Men tji fick väl jag när himlen fortfarande envisades med att vara gråere än insidan av en sketen gångtunnel och regnet strilade ner i strida strömmar.

"ASSÅ NU ÄR DET FAN NOG!"
tänkte jag och kände revolutionen bubbla inom mig.
"Hit med min annanaströja! NU!" beordrade jag Jocke som sömndrucket lyfte sitt lockiga huvud från kudden och tittade frågande på mig. Eller nä, jag gick givetvis och hämtade den själv. Jag är väl ingen diktator heller...

Och nu står jag här i med vårskorna i en vattenpöl och fryser om tårna. Men kommer inte tropiken till mig är det jag som kommer till tropiken. Typ.

 




Kommentarer
Postat av: Veronica - var dig själv, för alla andra finns redan

Haha, underbart inlägg!

2014-05-13 @ 10:38:34
URL: http://musicismyboyfriend.blogg.se
Postat av: Gunilla'bonusmamma'

Äntligen ida lite sol samt åska så huvudvärk var på väg :( dock vill ja gärna i dessa Fi tider tipsa om en bra sida med vettiga smycken. Sidan är: en o annan groda.se gillar speciellt mycket de som visar kvinnokamp kolla gärna in

2014-05-13 @ 20:57:42
Postat av: F! - Skövde med omnejd

Hej hej! :) Jag vet inte vart du står politiskt (förutom att du är feminist, yay!), men ville ändå nämna att Skövde äntligen har startat lokalgrupp för F!. Vi hade vårt första möte i går och är ca 25 killar och tjejer som kommer f!ppla med F!-grejer i Skövde och dess omnejd från och med nu! Är det något du skulle kunna tänka dig att ta upp i bloggen, eller vilja delta i själv? :) Maila oss på [email protected]!

2014-05-15 @ 09:57:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback