Ny pod - om medfödda gåvor, åldrade själar & dömande föräldrar.

 
 

Hallå kompisar! Äntligen är podden tillbaka på söndagar igen. Känns skönt att åter röra sig på trygg och säker mark. Att släppa på en annnan dag har typ känts lite som att vi varit otrogna mot söndag? Liksom vänsterprasslat med fräcka fredag eller tjusiga torsdag. Inte schyst mot söndag alls.

Den här veckan har Moa åter igen meditiva rapporteringar att delge. Vi pratar om själar som levt många liv, jag får mitt livs kanske konstigastre komplimang och vi tar upp vikten av att omfamna sin medfödda gåva - för alla har vi en sådan. Något en är extra grym på eller mår bra av att göra.

Vidare berättar Moa om sin nya inneboende, vi pratar om privilegiet att växa upp i trygg medelklass och om föräldrar som dömmer andra föräldrar. Obs! Vidrigt beteende Obs! Obs! Obs!

Plus massa annat bra!
Som vanligt.

mvh ytterst ödmjuk

Lyssna via iTunes, till Android eller på bloggen. Vi har också en himla härlig Facebooksida ni kan kika in på och ytterst gärna trycka på gilla-knappen för att omslutas totalt av Moa&Matilda-gemenskapen. Ni kan också följa oss på instagram, mig hittar ni på @oprofessionell2





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback