Här kommer söndagspodden


 

Hallå värden! Det är söndag vilket givetvis betyder att jag och Moa serverar er ett sprillans nytt podavsnitt. Den här veckan ett ganska hest och något snorigt sådant. "Jätteförkyld" har stått stort på agendan hela veckan.

Men avsnittet är bra ändå. Vi pratar om komplimanger som slår fel och folk som känner sig manade att recensera andras utseende i parti och minut. Dessutom är vi nu till våren båda inne på att om att köpa nån brun-utan-sol-produkt för att öka pigmenteringen en gnutta på våra bleka lekamens och slippa blända vår omgivning om vi skulle känna för att kavla upp ärmarna något (har ni några tips på bra BUS-produkter går det bra att slänga in en kommentar).

Vidare snackar vi utbildning. Är det överskattat eller nödvändigt för att nå drömjobbet? Vi pratar också om förädiska vårdagar längtan efter värme, och ett stort och dyrt projekt Moa försökte lura på sin mamma i förra sommaren.

Ni lyssnar vi iTunes, till Android eller direkt här på bloggen. Moa&Matildas Podcast finns också som en trevlig facebooksida där vi hänger rätt mycket mellan poddarna. Följ oss där vettja. Och kan ni inte få nog av oss har vi dessutom instagram båda två. På @oprofessionell2 hittar ni mig.

Trevlig lyssning!





Kommentarer
Postat av: Lovisa - mångsysslare

Jag brukar spara er podd så jag har den kvar så att jag kan sätta på den när jag som mest behöver den under veckan. Idag har jag PMS och med det har allt i hela mitt liv blivit hopplöst. Så nu är jag glad att jag sparat detta avsnitt. Blir att dra ut på en liten promme med headset. :')

2014-03-18 @ 15:05:25
URL: http://mangsyssleriet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback