Ny podcast


Så är det vänner! En helt ny och väldigt härlig pod ligger uppe för lyssning på iTunes

Den här veckan berättar vi om vårt senaste besök i Stockholm och kommer osökt in på shoppingpersonligheter. Vi pratar också om att åka tåg och hur otroligt intimt det kan bli att dela kupé med folk i olika situationer.

Vi pratar också om stress. Vi berättar om våra mest stressiga livsögonblick. Mitt när jag var med om en ordentlig trafikolycka och Moas då hon hittade en livlös man på gatan mitt i en pöl med blod. Vi spelar också upp ett ljudklipp med en helt ljuvlig stressreaktion. Ååå gud vad vi skrattat (igenkännade).

Avslutningsvis delar jag med mig av min senaste upptäckt ängående min egen personlighet och hur det känns när pusselbitar en sökt om sig själv ett helt liv faller på plats (ledråd: förjävla skönt).

Och: har ni inte gjort det än så tycker jag att ni ska gå in och gilla Moa & Matildas Podcast på facebook. Och när ni ändå är i farten kan ni passa på att följa oss på instagram också. Där söker ni på @oprofessionell2 så hittar ni mig.

Trevlig lyssning!



Vill ni läsa mer om Indiskas viktiga arbete för miljön kan ni läsa här.
 
Fram till 22/6 får ni 20% rabatt om ni handlar i Indiskas webshop och uppger koden: moamatilda.
 
I samarbete med Indiska.

Kommentarer
Postat av: Karin

Ja herregud :) Jag har skrattat halvt ihjäl mig åt det här poddavsnittet. Jag älskar när ni är såhär härligt avslappnade och pratar allvarligheter på ett hysteriskt roligt sätt. Tack för välinvesterade 38 minuter :)

2014-06-15 @ 22:23:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback