Helgen - fan vad fin den varit


Jo men verkligen. En sån där drömhelg har vi haft. Nu har den precis svept förbi och det är söndag kväll. Jag har fått några timmar för mig själv i sängen med datan, för det kommer sig som så att min och Jockes gifta tvåsamhet har blivit lite av en tresamhet just för tillfället. Det är nämligen så att jag och en annan flamma tävlar om hans uppmärksamhet om kvällarna, och som det verkar kommer jag gå ut som icke-segrare typ varje kväll i en månads tid. Den andra är nämligen en stormig förälskelse från Brasilien med namn fotbolls-vm. Humpf.

Men åter till helgen.


Det fina började redan i fredags då jag hoppade i mina bästa och bekvämaste afterwork-brallor och med lätta steg gick ner mot stan för att spendera tid på en uteservering med ett glas rosevin på bordet framför mig. Där satt jag sedan i några timmar tillsammans med en vän och berörde allt från livets allvarligaste turer till vart vi ska fira midsommar. Högt och lågt, nära tårar och i skratt. Allt med solen i ögonen och en ljum bris genom håret. Precis som det ska vara.

 
På lördagen var jag och kidsen utan faderligt stöd förkroppsligat i hemmet. Och ja, lördagen kanske kan sägas var för den mest... friktionsartade... dagen för tålamodet under helgen, med två barn som från arla morgonstund bestämde sig för att ligga i luven på varandra. Men hade absolut jättefina ögonblick den med. Som lördagsgodis på lekplatsen tex. Åh, ljuvligt. För vi vet ju alla att socker som tystar barn är socker även för föräldrahjärtan. Typ.
 
Och idag har vi varit i Hjo. För er som inte är bekanta med lilla Hjo vid Vättern kan jag samanfatta det såhär: Det är inte asfult och helt ohärligt där inte.




Och vi gick verkligen in rejält på sommaren. Mellan kl. 10 och 18 hann vi med följande sommarlovsaktiviteter:

- Bada i pool och i sjö. Check.
- Äta glass i hamnen. Check.
- Leka i park. Check.
- Äta gatuköksmat. Check.
- Titta på båtar. Check.
- Vara en milimeter att drutta i från kajen utan flytväst. Check.
- Packa in hela familjen under fullt kaos i en asvarm bil och småstressat fara hemmåt vilt sjungande "lilla snigel" fyrtioelva gånger jättehögt för att de två minsta i familjen inte skulle få för sig att somna och sedan vara helt omöjliga att lägga hemma. Check.

Summa summarum: En perfekt dag. Och en perfekt helg.

Rättvist!


 
 





Kommentarer
Postat av: Maria

vilket härligt väder :)

2014-06-16 @ 12:50:24
URL: http://fashionstars.blogg.se
Postat av: Knaperbloggen

Så fint :)

2014-06-17 @ 14:17:26
URL: http://knaper.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback