NY PODCAST!




Hallå! Nu ligger ett nytt avsnitt av Moa & Matildas (sucée)Podcast uppe och frotterar sig på iTunes. Ja, givetvis går det att lyssna i Androiden också. Ladda bara ner lämplig podlyssnarapp.

I det här avsnittet pratar jag och Moa om kroppsliga förändringar. Hur har kroppen förändrats av att få barn, och hur har den förändrats av ålder, träning och förväntningar? Vi snackar om vår företagsstart (!) om den bannlysta mobiltelefonen, om barnuppfostran med 1000 olika bud och om tvågstankar.

Vi snackar dessutom om VAB-bråk och konfliker klockan 07.30 på morgonen, när en finner sig och sin partner i hallen dividerandes om vems tid som egentligen är viktigast.  Jag återger scener ur ett äktenskapligt gräl. Och kan det vara så att vi kvinnor ibland tror att vi är mer behövda av familjen än vad vi faktiskt är? Vi tar också upp det här med mammaförvätningarna och pappahyllningarna och det dåliga samvetet du så ofta brottas med som förälder. Ja ni hör ju, ett fantastiskt avsnitt det här!

Vi hörs!

 




Kommentarer
Postat av: maria

Ännu en oemotståndlig pod, tack ska ni ha!
Måste bara säga vad jag tänkte på när jag hörde om dig, ytterdörren och kläderna: Sune som alltid måste ha rena kalsonger på sig om han skulle hamna på sjukhus (något avsnitt i julkalendern från -91). Bor det en liten scout i er? Alltid redo, liksom? :)
Ni är bäst! Kram på er!

Svar: Hahah möjligtvis är det så. Hade en kort scoutkarriär som 7 åring. Tack för berömmet! :)
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-01-26 @ 15:23:51
Postat av: Eleonor

Ett jättebra podavsnitt! Jag längtar redan efter nästa :) En önskan är dock om ni kanske kan spela in lite längre avsnitt? gillar när de är över 40min iaf :) kram på er

Svar: Vi ska tänka på det ;)
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-01-26 @ 18:47:14
Postat av: Emma

Sjukt bra avsnitt! Fick skratta massor så tack för det! Och tack för att det är hur okej som helst att gnälla när man är gravid. Det tycker jag också att det är :-)

Svar: Tack! Och självklart får en "gnälla" på precis så mycket en känner! Kram
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-01-26 @ 23:34:45
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Toppenbra, vad härliga ni är!

Svar: Tack :)
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-02-01 @ 14:07:10
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback