"Kullerbyttsproblem, genus & flödande romantik"

 

Ja, så heter podden den här veckan.

Vi börjar med att Moa berättar om fruktansvärda minnen från en gymnastiksal och passar på att ondgöra oss över diverse helvetesprövningar mellanstadiebarn utsättas för under vår uppväxt, och kanske fortfarande gör, vem vet? (Är du ett plågat mellanstadiebarn, eller har ett i din närhet, kanske du kan höra av dig till oss så får vi diskutera det här på djupet).

Vi reder också ut några saker om genus och om den sk. "PK-maffian" både jag och Moa är stolta medlemmar av. Dessutom tar vi i romantiska tider som dessa oss friheten att blotta min man och hans försök till romantik och Moa berättar om sin hemliga dröm. 

Det och mycket mer serverar vi dig om du lyssnar på podden!

Du lyssnar via iTunes, till Android ska appen podkicker fungera jättebra eller här nedan på bloggen. Vi har också en egen facebooksida som du hittar HÄR. Får du inte nog av oss finns vi på både twitter och instagram också. Jag följs på @oprofessionell2båda ställena. Vi ses där kompisar!





Kommentarer
Postat av: Evelinn

Hej!
Jag bad min man lyssna på er pod från det att Moa frågar dig om inte du kan ta och berätta lite om genus. Detta för att han inte visste riktigt vad genus är och jag tycker du beskrev det så bra! Efter att han lyssnat så frågar jag vad han tycker (tycker själv att det är viktigt då vi har två barn, en pojk å en flicka ) och han sa, jag kan inte säga vad jag tycker om genus mer än att det är en självklarhet och konstigt att det ens bör diskuteras som ett ämne :) :) :). Men nu vet han iallafall tack vare dig lite mer om genus även om han redan utövar det eller vad man ska säga. Puss till dig å Moa!

Svar: Men vad bra, vad glad jag blir :) Kram tillbaka!
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-02-19 @ 16:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback