Jobb, konfetti och smekt av våren

 
*VÅRSKRIK*

Ja - jag tar ut segern i förskott. 
Och ja - jag kommer bli assur om det snöar igen.
Men det är liksom barmark, sol och jag gick i skinnjacka utan att frysa idag, vilket är lika med vår i min bok. Enough said.

 
Dagen började med att Moa svirade in här i sina yogakläder och spred en härlig känsla av welness omkring sig. Jag kokade ägg och mutade henne med frukost i mina finaste äggkoppar för att på så vis få ta del av alla detaljer om mello, om mello-efterfesten, kändisar och allmänt skvaller innan vi spelade in podden, vilket var dagens första arbetsuppgift. Men hon teg som en väldigt bestämd mur fram tills micken var ikopplad och rec intryck, eftersom hon bestämt hävdade att det var bäst "för konsten" på det viset. Jaja. Det blir iallfall en mycket bra pod i veckan, det kan jag lova er.
 
 
Fram mot eftermiddage när barnen var hämtade från föris var vi ute i timmar. Vägrade att gå in, annat för ett mycket hastigt toalettbesök och hämtning av uteproviant. Vad kan en annars förvänta sig av tre vinterbleka människospillror svältfödda på D-vitamin och solljus. Vi drog igång våren på riktigt genom att baxa fram Iris cykel ur förådet. Vad är liksom mer vår än barn som cyklar?

Inget!
Jag sa ju det.

 
Sedermera, i hemmets stilla vrå ställde sig minstingen på sin sedvanliga speja-efter-pappa-post i fönstret. Där skulle han kunna stå i timmar om det skulle krävas. Men nu behövdes bara 15 minuter innan den ömma fadern skymtades på vägen och allmän folkfest utlystes.

Vad mer?
Jo, jag fick ett brev med konfetti i.


Det var ju en gullig tanke, det var det, men jag var tvungen att hämta damsugarn. En lite oglammig twist.













Kommentarer
Postat av: amanda

Vilket härligt vår-peppigt inlägg :) heja våren!!!

Svar: Ja heja heja!
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-02-26 @ 09:11:28
URL: http://aal.blogg.se
Postat av: Evelinn

Fina bilder, som alltid :)

Svar: Tack snälla <3
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-02-26 @ 19:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback