Aldrig förr har jag sett fram emot Mello som jag gör idag

 

Nä, för ikväll ställer sig AMMOTRACK på scen och rockar fram en vild röstningsstorm i sofforna. Jag lovar. Folk kommer upprymt vråla "RAISE YOUR HANDS and telephones!", vräka iväg soffbordet så ostbågarna yr för att kasta sig upp på golvet och headbanga vilt. Och av bara farten rösta fram dem till finalen. Inte för att jag säger det, utan för att de är värda det. 

Det är väl ingen hemlighet att min kollega och tillka vän Moa är gift med sångaren i bandet och i flera månader har jag på nära håll tagit del av känslan och engagemanget som lagts i det här och blivit så glad. Jag har aldrig varit en melodifestivalenperson. Aldrig deltagit i folkstormen, i röstningen eller i hypen, bara gäspat uttråkat, tryckt i mig en näve chirre och bytt kanal. Jag tror det har med att gör att jag alltid tänkt att mello är en klubb för musiker som får saker.. eh, hur ska jag uttrycka mig... gratis. Men det är nått som jag helt omvärderat nu när jag sett på nära håll hur det slits, svettas och repas för att resultatet ska bli nått man kan vara stolt över och vinna Christer Björkman och halva kungarikets hjärtan på kuppen. Så sabla häftigt.

Så jag kommer sitta (alternativt hoppa) i soffan för att heja fram Ammotrack i kväll, och uppmanar er att göra det samma. Och att RÖSTA FÖR BÖVELEN!

Då säger vi så kompisar <3


*coolt hårdrockstecken*


 







Kommentarer
Postat av: maria

Hopp i soffan planerad! - Check!
Röstningsnummer redan sparat i telefonen! - Check!
*coolt hårdrockstecken tebax!*

2014-02-22 @ 13:03:43
URL: http://mariabergstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback