Söndagspodden är här!

 

Jovisst kompisar! Återigen gryr söndagen över vår bleka skuldror och ännu ett avsnitt av Moa & Matildas Podcast smyger sig upp på iTunes. Hurra!

Den här veckan är vi lite irriterade så att säga. Just precis vad vi är irriterade på får ni höra i detalj i podden, men om vi ska vi teasa lite så rör vår irritation tex män som vill ha cred efter en förlossning (jo på riktigt, de finns sådanna) och om folk som hatar orakade kvinnor (och kvinnor överlag). Irriterade på puckon alltså.

Vi pratar också om vår hektiska vecka som i kombination med PMS har skapat denna irri. Alltså, vi lever så himla spännande nu med mängder av roliga möten och stora förhoppningar om framtiden vilket givetvis är DÖKUL! Men också döstressigt. Och med stress kommer givetvis ångest som ett brev på snigelposten. Så vi tar också upp ångesthantering, känslan av att var fejk, att jämföra sig med andra och terapishopping. 

Urbra avsnitt om jag får säga det själv.
Vilket jag givetvis får.

Lyssna på iTunes, via androiden eller direkt här på bloggen. Ni kan också när ni ändå är i farten gilla oss på facebook och följa oss på instagram. Jag hittas där på @oprofessionell2. Och vill ni läsa Moas blogg så gör ni det här



 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Gud vad kul med en podcast! Ska absolut lyssna vid tillfälle :)

2014-04-13 @ 11:36:24
URL: http://nattstad.se/sofiareflekterar
Postat av: Kristin

Heja heja vilket bra avsnitt!!!

2014-04-13 @ 14:53:34
Postat av: Fanny

Bästa på länge! Känns verkligen som om ni är två av mina vänner (fast smartare haha) och jag älskar er podcast! För min del får ni gärna släppa två avsnitt i veckan ;-) Kram

2014-04-14 @ 07:32:53
Postat av: Gunilla'bonusmamma'

Hade männen kunnat föda hade det klassats som sjukdom

Svar: Antagligen! :)
OPROFESSIONELL | allmänt awesome

2014-04-14 @ 15:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback