Listar livet

 

jag gillar verkligen trädgårdsarbete. Synd att jag inte har någon egen. Än.

 

jag sjunger typ jämt. Och givetvis sjunger jag falskt också. 


jag älskar det faktum att jag har en liten familj att dela livet med. Det är min skatt.

 
 
 


jag är inte speciellt bra på att passa tider. Antingen 10 min sen eller 15 min tidig. Folk som kommer på pricken = superhjältar och lord of time. 


jag föredrar kaffe framför te, hårdkokt framför löskokt, ostbricka framför snacksskålar, serier framför film, insta framför twitter, rött framför vitt, hemmakväll framför utekväll, iPhone framför andriod, Ikea framför Ullared, SVT framför TV4.

 

jag tycker om att kolla på bilder av övergivna byggander och platser. ÄLSKAR DET! Det är så himla spännande och fascinerande och läskigt på en gång. Tänk att folk levt där och sen bara dratt. Och lämnat det åt naturen. BALLT. Drömresemål: Tjernobylsightseeing.

Ok ok. Hör att det är lätt störd vibb på det. *visslar oskyldigt och backar försiktigt ur ert synfällt*


bild nallad från pinterest


jag är beroende av pussar från kidsen, somna med podcast i öronen, egentid, solljus, choklad, sociala medier och daglig kroppskontakt med honom jag gift mig med.


jag har på mig fladderbyxor, modell urtvättade. Luvtröja, modell fläckig. Trosor, modell för löst resår. Håret har jag stylat med torkad välling.

 

jag lyssnar på F!s grymma valskiva JÄTTEHÖGT.

 

jag blir arg på folk som röstar på SD.

 

jag är rädd för att Sverige blivit kallt *pekar menande mot SDarnas valsiffror* och spindlar, höjder samt sjukdomen på C.


jag önskar mig roliga uppdrag åt företaget, min och mina käras hälsa i behåll, en fin sommar samt något ökad pigmentering och en egen trädgård. Plus en jättehög pengar. Nått annat vore ljug.

jag är pinsamt dålig på att diskutera lungt och sakligt med personer som provocerar mig med sina puckade åsikter.

 
 

jag är uppväxt i två hem med en packad väska och en vecka emellan. Men jättefint ändå <3

 

jag gillar inte varma mackor. Fy för fasen vilket vider till maträtt.


Kommentarer
Postat av: Fifi

Kul lista! Tror jag snor den. Imörrn.

2014-04-23 @ 22:44:11
URL: http://www.superfifi.se
Postat av: J

Alltså, jag har en kompis som var på Tjernobylsightseeing för 1-2 år sedan. Kunde inte låta bli att tycka att det var lite väl hipstrigt men ja, gillar också sådana där saker av typen Pompeji. På något sätt känns Pompeji mer legitimt också, vet ej varför. Kan vara för att det var naturens fel och inte mad science som gjorde det.

2014-04-24 @ 10:12:13
Postat av: Gunilla'bonusmamma'

Ja du..vi har alla våra tyck o tänk. Själv älskar jag trädgård o har en :). Min första satt potatis har blasten kommit upp på i växthuset o har ja tur finns några knölar till midsommar. Du växte upp hos en fin pappa det är det enda jag vet :)

2014-04-24 @ 15:53:57
Postat av: Kajsa

Jag kommer aldrig att kunna diskutera någonting jag brinner för "lugnt och sakligt". Det finns bara inte. Jag blir alltid uppeldad och känslosam och arg och det ser jag faktiskt som ganska bra. Synd bara att inte andra gör det.

2014-04-24 @ 20:46:53
URL: http://www.kobranhuggertill.blogspot.se/
Postat av: Lovisa - mångsysslare

Hahah, jag håller med dig på flera punkter, speciellt med att inte kunna diskutera lugnt och sakligt. Det är en egenskap jag verkligen skulle vilja ha.
Och övergivna platser... åh vad jag är fascinerad. När jag var liten försökte jag starta ett album med foton bara på förfallna hus. Pirr i magen av hela grejen liksom :)
Och angående att du vill ha spännande uppdrag: Ha ett bloggmingel eller liknande, jag är sååå på!! :D

2014-04-26 @ 09:38:52
URL: http://mangsyssleriet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback