Överraskning: En ny podd!


Javisst! Under kvällningen har Moa och jag lyckats knåpa ihop en rykande färsk podcast.

Vi snackar om karriärer som kommit och gått, studier som inte bestått (inte hela vägen iallafall) samt LIVSVIKTIGA VAL. Vad gör man om man inte trivs på sitt jobb eller med sin utbildning? Vad är viktigt i livet? Hur fungerar magkänslan? Går det har leva småbarnsliv och samtidigt göra karriär? Lyssna vettja!

Det gör du här på bloggen, hos Moa, via iTunes (sökord: Moa&Matildas Podcast) samt via din Androidtelefon (appen "Podkicker" ska vara bra har vi hört).



Den här veckan har vi även ett stolt samarbete med Buppa Brand. Därför har ni HÄR fyra olika chanser att vinna en valfri åkpåse! Hurra!




Kommentarer
Postat av: Saroow

Åååh, jag tycker så mycket om när er podd. Kommer säkert upprepa samma "ni är så bra"-fras när varje ny podd kommer, äsch, ni förtjänar mina komplimanger.

2013-10-01 @ 12:08:57
URL: http://saroow.se
Postat av: aina [fotoblogg]

Vilken fin blogg du har :) hoppas du får en bra tisdag!

2013-10-01 @ 13:00:23
URL: http://ainaphoto.blogg.se
Postat av: Alexandra

Älskar podden! Jag har en fråga om när ni pratade om PMS och du berättade att du kan bli jätte deppig vissa gånger.. Jag har aldrig haft så mycket PMS men nu när jag är gravid med min första så är jag så hormonell ledsen och kan bli deppig! Hade du det så även under graviditeterna? Jag börjar gråta för allt och blir jätte arg och det går liksom inte att kontrollera! Kram

2013-10-01 @ 18:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback