Föreläsning och tonårsminnen.

Idag hade hade jag och Moa fyra små föreläsningar inbokade i kalendern. Kul! Stans alla gymnasiettor hade kallats till kulturhuset för att vallas runt mellan olika lokala medie- och kulturpersonligheter. Jag och Moa var sådeles inräknade i den fina skaran och glada för att få närvara.

Om vi stod på scen inför en lyrisk tonårsmassa som klappade händerna, kastade sina hipstermössor på oss och skanderade att vi var deras nya och mest lysnade idoler (alltså med samma status som Kenza och Idol-Kevin)?

Öh. Nej.
Inte riktigt.

Vi hade blivit varskodda om att cirka 800 elever skulle finnas i byggnaden under dagen. Hur många av dem som direkt efter ett 45 minuter långt och intensivt föredrag om minnesteknik (säkert ett briljant sådant - men hey snacka hjärngympa) orkade lyssna på oss, när inte alla föreläsningar var obligatoriska? Kanske 40.
Alltså samanlagt.


Fast det känndes inte så himla farligt ändå. Vi har ju själva nyss varit tonåringar (ja men typ nyss då) och vet hur very uncool och totaly not swag och sjuuuukt lame det faktiskt kunde kännas att sittandes på pinnstol lyssna på en föreläsare (helt o-obligatorioskt) när en kunde äta en cheseeburgare och gå på hm cirka 50 meter därifrån. Och de som faktiskt stannade var SÅ HIMLA GULLIGA, och ställde frågor genom att räcka upp lill-handen (hallå, jag hade liksom glömt att det var så en gjorde tills en var typ 18, räcka upp handen alltså. Mysig deja-vu) 

Och överlag hade jag och Moa en superbra, lärorik och rolig dag. Och för att den ens var genomförbar måste vi även slänga in ett tack till Jocke som under hela dagen roddade de två bebisarna, och deras oberäkneliga tålamod, på ett utmärkt sätt. Att vi dessutom (helt ovetandes) satt på våra lika gamla småfjun exakt likadana mössor fick många att tro att de var tvillingar och att Jocke en arm ensamstående far när han schavade runt med dem placerade i vår dubbelvagn. Många pluspoäng på naaaw-kontot där kan jag tänka.

 
 




Kommentarer
Postat av: spiderchick

haha... Och ja VERKLIGEN tack till Jocke!! Hälsa det igen :-) kram!

2013-10-23 @ 20:50:23
URL: http://spiderchick.nu
Postat av: mormodern

Roligt skrivit:) Tur att det var några som lyssnade. De var nog nöjda iaf. Vilken bra "barnvakt", han måste vara helt slut;))

2013-10-23 @ 21:19:57
Postat av: Josephine Foto

Kanske utmärkt tillfälle för er då att komma in i föreläsarkläderna, med en publik i mindre skala alltså.

Heja er så roligt att det går bra!

2013-10-23 @ 21:21:43
URL: http://fotografjosephine.blogg.se
Postat av: maria

Å tänk vad jag skulle ha gjort för att få vara 16-åring (eller hur gammal man nu var?) i Skövde och gå och lyssna på två idoler!
*suckar drömmande* =)

2013-10-23 @ 21:48:20
URL: http://mariabergstrom.blogg.se
Postat av: Yohanna Svensson

vad söta ni cheyor är :D

2013-10-24 @ 09:32:46
URL: http://yoyossecret.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag hade iaf lyssnat om jag visste att ni skulle föräläsa där! vi elerver fick ingen information alls om vad vi kunde välja att se på oc

2013-10-24 @ 09:35:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback