En fredag med Iris


Hallå fredagsfirare! Det hände sig som så att idag blev vi själva hemma, jag och min Iris. Ian gjorde sista inskolningstimmarna på förskolan, Jocke pluggade etik i klass och vi byggde kojor. Magnifika sådana. Eller koja och koja, mer som ett hus av täcke och spjälor. 


Igår hittade jag ett litet bortglömt presentkort i min annars rätt så tomma börs. På presentkortet stod 400 riksdaler att sätta sprätt på hos P.O.P. Så på förmiddagen knallade vi ner mot stan för att införskaffa lite juloutfits i barnstorlek. Iris skulle själv välja sa hon. Men redan efter cirka en minut blev min personal shopper mer intresserad av att pilla med tåg än att hjälpa mig välja velourklänningar och färgglada flugor. Men det är så det är ibland. Nöje framför nytta så att säga.

 

Men det gick bra ändå. Ett stycke klänning och ett likadant rödrandigt set som brorsan har hemma i byrån fick vi med i påsen hem. Blir finfint med tomteluvor det. Och en ballong fick vi också. Bjussigt!

Sen slog klockan hämta-lillpyret-från-förskolan så vi skyndade dit för att se att se honom stå med sin lilla nos tryckt mot glaset och vinka glatt (mellan ursinnesskriken han utstötte för att vi inte kom in fort nog - mixed feelings så att säga).



Fast nä, nu hinner jag verkligen inte sitta här mer. Ska hinna kamma till luggen och sätta färg på fransarna innan klockan 18 då jag ska iväg hem till en vän för att smutta på chardonnayvin, lyssna på annan musik än Sean Banans och snacka igen sig lite (allt sånt en är totalt svältfödd på dessa dagar). God afton på er.










Kommentarer
Postat av: monica

Hej!
Har nyss börjat läsa din blogg och älskar sättet du skriver på. En liten fråga bara, på det lilla kortet uppe till vänster ser det ut som om du har kort hår, stämmer det? För visst har du axellångt nu?
MVh Monica

2013-11-08 @ 17:31:59
URL: http://www.tilltoppformen.blogg.se
Postat av: Marie

Vilken mysig dag ni verkar ha haft. Hoppas du fick en nice kväller sen. Blir lite avis när jag ser att solen glimtar fram hos er. Här bara regnar det hela jäkla tiden. Grått och trist.
Jaja. :-)
Ha en fin dag.

2013-11-10 @ 10:39:52
URL: http://halvgronkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback