Saker som aldrig händer mig.


Det finns ett gäng människor här i universum som är födda helt utan tur.
Jag är en av dem*.

-
Jag vinner aldrig på nått typ av lotteri. ALDRIG. Asså, högst 2x 25 på triss eller annat skrapaktigt. Men det räknas ju inte direkt. Känner att det liksom är min tur snart? Jag är lätt värd ett plötsligt-händer det-moment. Det behöver inte vara pengar heller. Det kan bara vara en vinst i nån bloggtävling jag frekvent deltar i eller lite mer än en lösviktsplopp på chokladhjul och det kan vara en årsförbrukning kaffe på Bingolotto. Bara det är nått liksom.

- Jag hittar aldrig något sött i kylen/skafferiet om jag BARA MÅSTE HA NÅTT JUST PRECIS NU. Risken att det faktiskt skulle trilla ut en marabou ut nått dolt skrymsle när jag behöver den är liksom lika med noll.t

- Jag får aldrig tillbaka på skatten. Evva'.

- Jag har aldrig sådan tur att jag bara inbillade mig att jag skymtade en röd socka i vittvätten.


Saker som däremot alltid händer mig är följande:

Jag hänger ut tvätten och det börjar regna. Alltid. Jämt. 10 av 10 gånger. Senast idag faktiskt.


Blöt tvätt i hällregn, Maj -13

_________________________________________________________________________________

*Bortser nu givetvis från den extrema tur jag haft att träffa min tvillingsjäl och tillsamnans med denne få två underbara ungar. Samt att jag är frisk, älskad och född i Sverige. GIVETVIS - där vet jag att jag dragit hem storvinsten. 



Kommentarer
Postat av: mami

Jo, jag förstår. Är heller inte född med tur direkt... Iofs har jag tre fina barn, har vunnit 3 300 kr på lotto o så... Att träffa och leva tillsammans med sin tvillingsjäl måste ändå vara den absoluta vinsten!!! Grattis lilla Milla :)och grattis Joakim!

2013-05-20 @ 22:50:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback