Typiskt korkad sak att göra.


Igår knallade väl en in på Åhléns för att bättra på makeup-förrådet lite. I plånboken låg ett brännande presentkort och argumenterade väl för lite extra lyx. Nått nytt skulle inhandlads, ja det var dags för ny mark att brytas.

Nåväl. Länge och väl strosade jag runt bland hyllorna och plockade, visualiserade, jämförde nyanser på nagelack och ögonskuggor. Men nä, inget kändes 100. Tills jag, mycket bokstavligen, snubblade över en liten monter med mineralsmink i ytterst underbara nyanser. Allra bäst såg en liten burk med ögonbrynsfärg ut, trots att priset steg närmare 200kr. Men någon sån hade jag inte i min ägo, och självklart skulle en ha det, intalade jag mig. Så när jag väl bestämt mig, trots att jag svettades lite över att hela presentkortet skulle gå åt på en miniburk med färg till bryna istället för till ett mer komplett kit, kände jag mig ändå mycket nöjd. Och den känslan satt i ett bra tag.

Ja, ända tills jag kom hem faktiskt och slängde en blick i spegeln och insåg mitt misstag. Där stod jag med en pytteliten men ack så superdyr ögonbrynsfärg i ena handen, och en heltäckande tjock lugg i pannan. På nått sätt hade jag liksom glömt bort att anledningen till varför jag inte ägde nån ögonbrynsfärg. Det var ju för att mina bryn inte syns. Inte det minsta lilla alls faktiskt. Någonsin.

Får la ge den till Iris att måla med eller nått.


Kommentarer
Postat av: peachbeast

Hahaha :-). Du kan ju annars snagga bort hela luggen och måla bryna som aldrig förr ;-)

Svar: Ja, eller MÅLA en lugg med färgen ;)
OPROFESSIONELL

2013-03-24 @ 12:48:36
URL: http://supermancat.blogspot.com
Postat av: Ida

Jamen om man ser till ditt frisyrmönster de senaste åren finns det jöööö en god chans för brynen att få återvända om inte allt för länge.

Svar: Haha. Men luggen är ju den frisyr jag är mest nöjd med evvah!
OPROFESSIONELL

2013-03-24 @ 13:47:13
URL: http://iekw.hanapee.com
Postat av: Shopaholic - Mamma till tre!

Haha ja och luggen är ju så fin på dig!
Du får spara den burken till en solig dag ;)

Svar: Ja! Eller köra på såndär annanasfrill som var så poppis i början av 90-talet ;)
OPROFESSIONELL

2013-03-24 @ 21:20:18
URL: http://majbebis08.blogg.se
Postat av: Cosmo

åh!
jag gråter av skratt! här kommer ju jag fastna ett tag till :P underbart med sådana här bloggar där man upplever det äkta oc rena istället för det klibbiga och "bloggiga" livet som många tycks leva.


Svar: Hej och varmt välkommen hit! Vad glad jag blev av din superbästa kommentar! <3 Här inne finns inget kärleks-klibbediklibb, inga cupcakes med frosting i pastellfärger osv. Här finns verkligheten! :)
OPROFESSIONELL

2013-03-25 @ 08:00:51
URL: http://www.autopilot.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback