10 kilo handbagage.

 
Idag har Ian varit extremt närhetstörstande. "Inget ställe är bra nog åt mig, förutom din arm mamsen" deklarerade han högljut redan imorse och hoppade upp i famnen på mig. Och lite så har vi haft det idag. Jag har försökt rodda hem och barn någorlunda när Jocke hade långdag i skolan, samtidigt som jag har balanserat ett vilt viftande och ytterst sprattligt 10-kilos barn på ena armen. Behöver jag påpeka tyngden i den uppgiften?

Knepet är att byta arm när den börjar domna. Man får byta ofta, typ en gång i minuten. Men nu sitter jag här med armar som spagetti och ber Jocke knåda mina stackars axlar. Men nähä?! Då ska karsloken slingra sig. Säger att han har "prov" imorgon och måste tydligen ägna sig åt nått som han kallar "att plugga". Sånt har då aldrig jag behövt göra trots mina två år av studier på högre nivåer... Bergis. Eller har jag det? Jag har lite svårt att minnas tiden innan Ian flyttade ut ur min mage... Den försvann liksom bakom en ridå av amningsnätter och missnöjesvrål rakt in i örat.

 
Tur att du är så nedrans göllig pöjk.
 
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Nä vet du vad. Nu ska jag inte vara en tråkig läsare som inte säger Hej till dig. Jag hittade hit igår och har fastnat. Punkt. Den ljuva känsla av att hitta en ny favvo blogg, aaaaah!!
Hur som helst så heter jag Cecilia, är 29 år och bor i Halmstad. Har en liten man på 18 månader och en stor man på 28 år. Så nu vet du lite om mig. Och Hejhej!!

2013-03-20 @ 21:32:03
Postat av: Jonna

Instämmer fullständigt med föregående kommenterare! Förutom att jag är en 23-åring i Lund med en 13-veckors Nino (arbetsnamnet) i magen. Eftersom jag fortfarande pluggar och min man hoppas på att få återvända till universitetet som doktorand inom en snar framtid undrar jag lite vad du gör eller gjorde innan Ian flyttade ut ur din mage? Är på jakt efter förebilder och tips för mitt och mannens trendbrott (skaffa barn innan en har hus och jobb...). Tack för trevlig läsning!

2013-03-21 @ 08:52:30
Postat av: Maria

Åh vilken underbart fin bild! Vilka ögon alltså.

Svar: Tack!
OPROFESSIONELL

2013-03-21 @ 10:42:44
URL: http://entrevista.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ Gravid

Haha så underbar denna blogg är :D Fått mig en massa goa skratt denna torsdagsmorgon!

Svar: Tack! Grattis till bebisen i magen :)
OPROFESSIONELL

2013-03-21 @ 11:08:05
URL: http://mirabilibus.blogg.se
Postat av: carro

Charmtroll!!

Svar: Verkligen!
OPROFESSIONELL

2013-03-21 @ 14:37:18
URL: http://www.autumgirl.blogg.se
Postat av: peachbeast

Supersöt! Nästan lika söt som vår victor ;-)

2013-03-24 @ 12:00:08
URL: http://supermancat.blogspot.com
Postat av: jessica

vart får jag tag på en sådan där snusnäsduk?

2013-04-17 @ 00:34:08
URL: http://jessicaglarbjerg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback