Morgonstund har g... GALET KAOS i mund.


Natten avlöpte med många uppvak från Ians sida, och eftersom jag står för tuttarna i den här familjen, så även för mig. Men det fick gå. Ännu ingen traderaauktion uppe på'n.

Morgonen däremot. Ojoj. Kl 5.30 är jag uppe och värmer en flaska ersättning eftersom han gosat i sig all mat under natten och nu råkar bli kanonhungrig pang bom världskris just nu. Tänker att jag kanske skulle ställa klockan just in case så Jocke inte försover sig. Men äh, det har han säkert kommit ihåg själv. Zzz.

Jocke försover sig. Så klart. Rusar upp ur sängen, river runt bland kläder och skrotar ihop sina pinaler och drar. Iris vaknar, gosig, varm och lite dimmig i ögonen så hon råkar springa in i en vägg litegrann och får brytet. Mitt i allt det här kommer jag på att vi skulle ringt fsk och förvarnat om att vi ändrat oss om ledig dag idag, och hade tänkt att komma och ta ledig fredag istället (long boring story så hoppar den) ringer upp och... Tappar rösten! Kraxar fram
"Iris kommer idag okej" och hoppas verkligen jag fick med ett smällt frågetecken i den meningen, men är lite tveksam då pedagogen inte alls lät så glad som vanligt. Hum.

Så nu står jag till att prångla på båda barnen dubbla vinterkläder då temperaturen är skrämmande låg och samtidigt leta efter mina nycklar som jag senast såg Iris leka med. Not good, så att säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback