Utlovat inlägg om helgen som gått: INSTÄLLT!


Ja tyvärr... Nu kommer ni säkerligen dö av otillfredställd nyfikenhet över vad vi handlade på Willys i fredags, hur många timmar vi spenderade i mysbrallor under lördagen eller vad vi åt till söndagsmiddag. Men så får det bli.

Anledningen är den enkla att pappan i det här hushållet idag spenderar hela dagen utanför just hushållet (skolgång och kvällsjobb, ej smitning) och innebörden i det är ju att jag, den ömma modern, lämnas att handskas med de små älsklingarna själv 08-22. No time for helgbloggning så att säga.

Men vad vi gjort idag är typ det vanliga när jag är ensam med två barn, varav det ena ytterst livfullt och "uppåt väggarna" och det andra lite extra närhetssuget är följande:



Maratonlek i vildingens rum. Fem timmar har spenderats i olika tidsintervaller lekande eller sagoberättande direkt ur skallen på detta golv under dagen.

Samt favoritmat ätits (ostekta Mamma Scan-köttbullar med icke ketchup och snabbisar samt gurka) jag vet, inga mother of the year-poäng utdelas på maten direkt men Iris valde själv,



Och mutefterätt ("glass å massir med strössil") serverats under glada hurrarop.

Nä! Här jar jag inte tid att sitta längre enligt Iris som sliter mig i armen och tjatar:
"Mammamammamammamammamammamammamammamammamammamammamammamammamamma KOM! Mammamammamammamammamammamammamammamammamammamammamammamammamamma"


Så nu kör vi en repa lek till och sen börjar faktiskt läggdags skymta i fjärran. Pjuh! liksom.



Kommentarer
Postat av: Ronja

Vilken gullig blogg, riktigt söta bilder :)

2013-03-02 @ 01:07:24
URL: http://ronjacarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback