Ian fem månader + en dag.

 
HALLÅ! Stoppa pressarna! Glömde ju att det var den 5.e igår vilket innebär Ians "månadsdag". Nu har lille I lyckats skrapa ihop 5 exemplariska sådana. Månader alltså.

Nu händer det mycket, det vill jag lova. Ålar och har sig, vänder riktning och tar sig bestämt framåt med fokuserad blick och en charmig dereggeltråd som lod. Sitter bra med stöd men lite svajigt utan. Pratar och tjoar och skrattar. Ler med hela kroppen och mår gott.

Pappa har också hunnit tatuera in dit namn likt syrrans, över knogarna. Stort.



Tand har du fått vänster fram nere. Jättevass! Och biter med den gör du gärna. Det passar sig ju ytterst väl då mat alltmer smyger in i ditt annars rätt mjölkstinna liv. Gröt är gott, yougurt ännu bättre men morot och majs smakar skit. En gång fick du slicka på en av syrrans lördagsgodisbitar och blev väldigt besviken när mamma kom och förstörde er syskonpakt. Osis Ian.


Nån vikt och längd på dig har vi inte eftersom du envisas med att vara sjuk och olämplig att ta till BVC. Men det ska väl bli av i veckan eller nästa så vi får helt enkelt vänta och se, men på det stora spåret fortsätter du, det märker vi. Du har nämligen redan växt i kläder Iris hade under inskolning på förskolan (!?!?) och dina ben sticker ut långt över kanten på babyskyddet, som vi förövrigt inte längre orkar kånka på när du sitter i.



Nästa månad tror jag att vi bytt till sittdel i vagnen, att du skaffat dig ännu en tand och kanske sitter utan stöd. Vi ser fram emot att se om det stämmer. 


 





Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag saknar busungen!

2013-02-06 @ 09:25:05
URL: http://shesasaint.blogg.se
Postat av: Anonym

han ser alldeles underbar ut.

2013-02-06 @ 21:19:56
URL: http://jessicaglarbjerg.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh! Han är ju helt bedårande! Jag har också en liten goding som är i size med I, så härliga när de är runda och goa!!

2013-02-07 @ 00:19:01
Postat av: Lovis- mamma till Ian

Hamnade på din blogg av en slump! Extra roligt att halka in här då jag upptäckte att våra söner har samma namn! Inte alltid man stöter på det då det fortfarande är ganska ovanligt i Sverige! :) Roligt!

Svar: Fler Ian:s? Nä vad roligt! :)
OPROFESSIONELL

2013-03-03 @ 19:45:23
URL: http://honlovis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback