Men ett fint slut.

 
Ja, för det blev det! Efter att jag tråcklat på springsprittiga ben brallor och skor och vi tagit oss ner och ut blev det betydligt lättare att vara mamma åt två. Efter Iris önskemål besökte vi både lekplats och glasskiosk. Tänk va?


Vi lekte i cirka 100 timmar. Kändes det som i alla fall, gick jag efter klockan var det bara två. Och sedan fikade jag och Ian i gräset.


Iris däremot, mätt efter glassen, sprang än hit än dit med min sjal/den tänkta picknick-filten och vrålade: "JAG ÄR VÄRLDENS SNÄLLASTE SUPERHJÄLTEEEEEEEEEEEEEEE!"

Bra superkraft ändå, supersnällhet.

Eftersom jag och barnen var några av de ytterst få Skövdeinvånare som bojkottat att stå och kika på när Gyllene Tider ylade 80-talshits, var det ganska folktomt i stan. men några fler ungar fanns det, och Iris som inte brukar vara den gick kaxigt fram till tre äldre barn och frågade:
"Ska vi leka? Jag är faktiskt jättebra på att jaga barn!" (vilken isbrytare).

Och barnen nappade. Sedan sprang de runt runt runt ett bra tag medan jag samtalade med de andra föräldrarna, så som det sig bör liksom. På hemvägen övertalade Iris mig om att vi skulle köpa lördagsgodis en dag förtidigt och "spara i skåpet och kanske bara smaka på en för att det är jättegott mamma". Hon är en fena på förhandlingar minst sagt.










Kommentarer
Postat av: Emma

Men alltså, dina barn är för underbara!!

2013-08-10 @ 19:12:10
URL: http://eemmaberntsson.blogg.se/
Postat av: Emma - Mamma till Olivia ♥

Så goa bilder! :-)

2013-08-10 @ 21:59:14
URL: http://emmaloves.blogg.se
Postat av: Malin -Änglamamma och gravid

Den superkraften vill jag också ha! :)

2013-08-10 @ 22:12:59
URL: http://josefinaelma.blogg.se
Postat av: Theresa

Haha, vilken härlig tös du har!!!

2013-08-14 @ 11:09:33
URL: http://mammaT.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback