Tack för alla grattis, igen.



Ni är la underbara! Har världens finaste läsare for real. Går jag inte och blir på smällen eller föder barn så ska jag gifta mig, och ni tittar snällt in och säger grattis. Fina ni. Det väller in lyckönskningar och jag blir alldeles fnissig. Snart vinner jag en miljon på lotto också! Eller ej. Spelar inte........... På lotto. Spelar på hästar. Än värre.

Angående bröllopet är både jag och J, väldigt glada men lite stressade. Så himla mycket ska planeras. Det är totalgalet! Från plats (för nått kyrkligt blir det inte) till vart min lilla farmor ska sitta eller hur vi vänligast men mest bestämt avböja "DJ-party-Benno" som skrev oss ett sådant fint mail efter att vi efterlyst bröllopslokaler på Blocket. Till och med en spegelboll med 80 cm i diameter hade han tänkt att bringa, den gode Benno. Nästan värt'et för den sakens skull liksom.

Så slänger jag in en förvarning om att det kan bli lite bröllopsventilering och försnack här inne under våren. Men jag kan lova er att inte gå bananas totalt. Nästan lova......Eh, försöka. ....verkligen anstränga mig å det gruvligaste att inte prata för mycket om det. Vad nu "för mycket" är...... ;) Mjehehehe.


Den ljuva drömmen:



(källa: Google -Vintage Wedding)


Kommentarer
Postat av: J

Jag har modererat Bröllopstorget och lade ca 2500 på bröllopstidningar (rek ej) under ett år. Just saying ;). Finns här (på FB eller insta då) som stöd och tipsare om du/ni behöver :).

Svar: NÄHÄ!? En expert i min närmsta internetkrets. Mjihihi.Drömmer om ett stort boho-bröllop, med tusen ljus och trasmattor. Åh, blir tårögd av att bara skriva det.
OPROFESSIONELL

2012-11-30 @ 14:41:16
Postat av: Madde

Du ska titta in på denna sidan för inspiration. Jonas är en sjukt duktig bröllopsfotograf och tar de vackraste bilderna och de vackraste omgivningarna ever! http://jonaspeterson.com/

2012-11-30 @ 15:21:20
URL: http://inteettmoln.wordpress.com
Postat av: Sandra

Din "drömlokal" ser nästan ut som den min pojkväns syster valde när hon gifte sig i somras. Hon gillar gammalt, vintage och retro och hade planerat sönder sig in i minsta lilla detalj, t.o.m. kyrkoprogrammet följde temat. Haha. Men fint var det, och lite ovanligt. Kika på blogginlägget för inspo: http://rockgrodan.com/?p=10789

2012-12-03 @ 01:32:48
URL: http://rockgrodan.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback