Somewere over the rainbow.






Äntligen USA!

Äntligen har ni en president som ställer sig bakon homoäktenskap. President Obama har nu gett sin personliga åsikt ord. Han menar på att självklart ska också homosexuella ha rätten att vigas med personen de älskar av hela sitt hjärta.

Jag blir glad, samtidigt som jag blir ledsen. Året är 2012 och vi, vi i världen, står fortfarande kvar och stampar på det jävligt ruttna stället där homosexuella anses var andraklassens medborgare. Varför är det ens ett beslut att ta? Varför är det inte självklart att rätten att älska vem man vill inte alltid måste överskrida könsgränserna? Varför måste allt vara politiskt och reglerat av lagar, till och med kärleken?

Att Obama ställer sig bakom alla HBTQ-personer i USA är ett steg på vägen. Att däremot olika lagar som försvårar homoäktenskap gäller inom delstaterna tänker han inte göra något åt. Det känns jävligt fegt och det känns jävligt tråkigt.
Men världen är tyvärr ingen lättrodd skuta. Tvärt om. Den är fylld av inskränkta människor i allt för höga positioner med för stor makt, och den är fylld av idioter som tror att man kan bestämma över andras liv, att placera in någon kärlek i FEL. Jag blir ledsen av tanken. Bestört och rädd. Enligt mig är all kärlek är fantastisk, så länge den är ömsesidig.

Att lagar reglerar kärlek är däremot förkastligt.


bildkälla



Kommentarer
Postat av: Anouk

Du har så rätt. Men att USA öht kommit hit känns skitstort. Det trodde jag faktiskt inte. Heja Obama!

2012-05-10 @ 22:08:31
URL: http://anouk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback