Even flow.



GODDAG, ni på andra sidan skärmarna

Hum alltså. Idag är en sån där dag jag inte riktigt vet vad jag ska göar med. Den bara finns, vilket är härligt då sånna dagar varit obefintliga för mig det senaste. Alltid har det varit nått som ska ordnas, läsas, skrivas, analyseras osv. Idag är jag skol-ledig, så när på en kompletering som jag sitter och plitar på. Men annars... Nä, inget.

Nu kan jag inte säga att jag är ledig. Jag har en krönika att skriva, ett hem under förfall att reda upp, ett utvecklingssamtal att gå på i em (vi har skjutit på det i veckor... skämmes!) och ett barn att underhålla själv under kvällen. 

Men nu till det jag ville ha sagt. Jag lider av en M A J O R  B L O G G K R I S. Jag har liksom inget att skriva om, annat än hur stressigt jag har det och hur dåligt jg mår över att jag känner mig så usel i så himla många avseenden. Typ har aldrig tiiiid till nått annat än att sitta med skolarbete och vara mamma. Och det blir ju tradigt att läsa, redan efter andra inlägget (som jag skrev i typ mars?) och har fortsatt med det senaste. Jag är rädd för att falla in i ett mönster där jag försöker skriva intressanta inlägg utan att lyckas och försöka skriva roligt men bara bli forcerad. Det blir ju inte bra för någon, varken mig eller er. Er mina fina, som jag har blivit så fäst vid och som ger mig så mycket tillbaka. Er vill jag aldrig vara ointressant inför, ej heller inte vara mig själv. Så nu får ni hjälpa mig lite.

Släng in lite förslag på bloggämnen. Dela med er av era ideér och tankar. Det kan ni väl göra? Bara pytsa in nåt litet stödord och upplös min skrivkramp i hörnen.
Jag vore er evigt tacksam.

A eller ja.. jag skulle bli lite glad iallafall. 




Ungefär såhär kul känner jag mig just nu.
Översatt: för jäääääävla trist!




(och till er som så ivrigt frågar på om inlägget om min sambo, det kommer! Jag lovar! Jag vill bara att det ska bli bra, bli rättvist. Därför kan jag inte skriva det när jag känner att motivationen inte riktigt är där. En 100% människa kräver 100% ork och skrivlust, om ni förstår)





Kommentarer
Postat av: Anonym

barndomshistorier

2012-05-29 @ 14:16:20
Postat av: Madde

jag vill veta vad du ska bli när du blir stor?!

2012-05-29 @ 15:22:11
Postat av: Anouk

Det märks INTE att du har bloggkris. haha. vill veta mer om din politiska åsikt och generella uppfostringstankar. Do:s and dont:s;D



Älska mustascher btw! ritade sådana. Inte riktiga:)



Haha tack. Vet ej vilket nr än. men ett sommarnr:) Lär nog hojta när den kommer!:)



2012-05-29 @ 16:15:13
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag vill läsa mer om graviditeten! Hur du upplever den olika/lika med förra. och om du är orolig inför att bli tvåbarnsmamma :)

2012-05-29 @ 18:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback