Inte skyldig nån nått.

Tja.
Fin dag. Sitter framför datorn och sliter... Eller nä, slappar.

Man tror att man skulle spara pengar på att vara hemma mycket. Att plugga hemifrån innebär ju i mångt och mycket att du är lite fast just på hemmaplan. Men man har ju obegränsad tillgång till internet i vårt moderna land och så när man minst anar det är man inne på nån schyst sida som säljer dyra prisvärda ekologiska och unisexa barnkläder typ mini rodini eller shampoodle, opsidopsi liksom. Då är det nästan så man får slänga ner både dosan till internetbaknen och visakortet från balkongen för att begränsa sina möjligheter till vansinnesshopping.

Det är väl en skam att man blir så jävla sugen på att köpa barnkläder i tid och otid. Där har de verkligen ett lyckat koncept, handlarna. Och CSN har liksom ingen som helst förståelse för att barnkläder kan vara en stooooor utgift i vissa studenters liv. Vill man ge kidsen en schyst stil så kostar det på...

Ska nog skicka ett mail och kolla om de har några som helst planer på att höja bidragsdelen med en sisådär 4000 kr/mån. Det vore lägligt menar jag.

Fram tills jag får mitt "Beslut om höjning av bidragsdelen med 4300 kr/mån eller varför inte runda upp till 5000" får jag fortsätta kika lystert på dessa stassar. Åh! Matchande byxor på barnen :')



/ha-begärig men ack så fattig



Kommentarer
Postat av: Anonym

åhhh tröjan med ankare på?? var finns det?!?

2012-03-27 @ 12:01:52
Postat av: oprofessionell

Hej! Den är från Mini Rodini. Gå in och ta ett span i deras webbshop :)

2012-03-27 @ 12:23:27
URL: http://forossoprofessionella.blogg.se/
Postat av: Smilla

hahahaha igenkänningsfaktorn är så himla hög varje gång jag läser och skrattar åt din blogg. du är verkligen duktig p att skriva och underhålla :)

2012-03-27 @ 14:39:25
Postat av: Jilly

Barnstylist - ett yrke för dig? :)

2012-03-28 @ 10:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback