Join the joyful revolution.




Jag vet inte hur det är hos er, men hos oss yttras orden "KAN HÄLV" typ 10.000 gånger om dagen.
Ingen överdrift alltså! Jag svär på att det är minst så många gånger jag får höra det.
Iallafall känns det som om det vore det...

Det finns inget Iris inte "kan hälv". Allt från att ta på sig kläderna till att typ köra bil samtidigt som hon dricker kaffe, pratar i mobil och framgångsrikt förhandlar med maffian. Ja ni fattar...
Allt kan ungen (enligt henne själv).

Vissa saker uppmuntar vi givetvis. Som att gå själv i trappor, sätta på kläderna eller själv ta sig upp på gungorna i parken. Men vissa saker måste vi ju tyvärr helt enkelt säga nej till.
Exempelvis hacka maten vilt med största köttkniven medan man tittar åt ett annat håll. Att själv klippa sina yttepyttesmå naglar. Eller kaxigt spasera över övergångstället i rusningstrafik, gärna fram och tillbaka några gånger. Samt att välja ALLA varor efter eget tycke i affären.
Det blir liksom så himla mycket godis, blandat med saker folk tappat på golvet, kuddar i rosa ludd, trasiga ägg och 24 flaskor sköljmedel annars.




Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahaha!

Sååå sant som det är sagt ;-)

2012-06-20 @ 12:02:04
Postat av: Andrea

Har du instagram?

Svar: Javisst! Om du ser i vänsterkant på min blogg ligger det en spalt med fyra bilder. Det är mitt instagramflöde. oprofessionell2 heter jag där.
Tilda

2012-06-20 @ 12:12:51
URL: http://andreagunnarssons.blogg.se
Postat av: Firre

Hihihi man känner verkligen igen sig + att du skriver så himla roligt :)

Svar: tackar tackar.
Tilda

2012-06-20 @ 12:21:31
Postat av: Anki

Hej! Tack för en bra blogg!

Jag skulle vilja ha tips om hur man bemöter trots. Har du några bra? :)

KRAM

Svar: Haha! Nä. Egentligen inte.Det gäller väl bara ha tålamod så långt det går, sätta några typer av gränser vad som är OK för dig/er som föräldrar, ner med huvudet och bara köra.

Sen har jag ett tips: Försök att strunta i att se det som "trots". Se dert som att ungen jobbar på sin personlighet istället, det blir mycket lättare att både förstå och hantera då. Till och med lite roligt :)
OPROFESSIONELL

2012-06-20 @ 13:33:27
Postat av: carolina

Nä, "kan själv" sägs aldrig, men däremot "Lo haaaade den", "Lo leka paaaaarken" "Lo titta pippi" osv osv. Med bestämd förtvivlan. Skjut mig ;)

Svar: Haha! Känns också igen :) Och vid "nej" - förtvivlade skrik och gärna, för effektens skull, lägga sig ner med händerna för ansiktet och riktit visa på enormt lidande.
OPROFESSIONELL

2012-06-21 @ 08:22:51
URL: http://acarolinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback