Hey princess.

Angående den lilla ny-prinsessan.
Visst är det fint och bra med en bebis. Visst fick jag gråtklump i halsen och tårar i fransarna när jag såg pappan måtta bebislängden stolt och svälja lyckogråten i TV. Visst är jag glad att de äntligen fått sitt barn de längtat efter.

Men samtidigt blir jag ledsen. För i en filt någonstans i Stockholm ligger en liten, liten bebis och slumrar i värmen. Helt ovetende om det utsatta, jagade, granskade liv hon fötts till. Jag hoppas så innerligt att det är en cool jävla brutta som fötts på Karolinska i natt. Som avsäger sig tronföljden, säger nej till att försörjas av apanaget och blir en helt vanlig tjej. Någon att glädjas åt, precis lika mycket som en liten docka i krona.






Kommentarer
Postat av: Sanna - en svart ko ger också vit mjölk

I agree...

2012-02-23 @ 13:31:50
URL: http://shesasaint.blogg.se/
Postat av: Royal

Jag håller med dig, men samtidigt inser jag nyttan i vad monarkin gör för Sverige, vilken fin symbol den ändå är för vårat land!



Jag är så lyrisk över det här så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Känns som en lika stor dag som när min son föddes :')

2012-02-23 @ 14:38:47
Postat av: Bibi

Jag tycker som du, det gör jag ofta. Jag tycker det känns lite hemskt att det är en sådan hets bara pågrund av ett barn. Tänk om alla barn hade behandlats så - och alla mammor!

2012-02-23 @ 20:55:05
URL: http://bibiblogg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback