Ian tre månader.


Idag blir du tre månader hjärtat.
Liten, men ändå så stor. En riktig klump är du, mulleman, och även om jag inte har några siffror så gissar jag på en bra bit över 7000g och runt 64 cm lång. Vi får se imorgon då vi besöker BVC. Spruta ska du också få... Fy.

Just nu krånglar det lite med sömnen, du som förr nöjt somnade om vid varje nattligt uppvak efter en slurk mjölk, kan nu ligga och vakenvifta en lång stunde efteråt. Ofta tillsamans med ditt missnöjdsljud: "Äää. NÄääh. EEÄÄÄÄ!". Du sover länge på morgonen, och älskar att ligga och dra dig ifred, men blir superglad och skiner upp i ditt luriga leende så fort någon kommer in och pratar med dig.

På dagarna är du är vaken mycket, skrattar massor, gillar att sitta i babysittern och kika på övrig familj. Fortfarande är du så nöjd med livet och gnäller mycket sällan. Gillar att åka vagn gör du också. Och dregglar och "biter" mycket, så det kanske är små bissingar på gång. Vem vet?

Ammar på glatt, men tycker nästan ännu mer om flaskan - för då går det fortfortfort med maten, vilket du gillar. Matvraket vårt. 

Nu kan du vända från mage till rygg om du ligger på golvet, och från rygg till mage om du ligger lite upphöjt med överkroppen. Vill alltid sitta "mer" än du gör och spänner magen för att dra dig upp i sittande. Sitter stadigt själv om man håller dig i armarna. Du är stark - och du är nyfiken. Kikar alltid efter syrran när du hör hennes röst, och viftar och pratar högljutt när du får syn på henne. Hon är din absoluta favorit, även om hon kan utdela lite tjuvnyp och ett och annat slag eller bitmärke ibland. Men inte så ofta längre, och du bryr dig inte nämnvärt ändå. Lillebror tål hård kärlek minsann.

Och föresten kommer du helt säkerligen ge igen med tiden.


 

Kommentarer
Postat av: Annie

Men guuuuud!! Han är den sötaste baby jag sett :)))))

2012-12-05 @ 09:38:40
Postat av: Eddie och barnen på Bristol Academy

Vad jättefint du skriver, Anna

2012-12-05 @ 19:46:35
URL: http://bristolacademy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback