Kärleksrevolt.

Oprofessionell - En sammanfattning.

Den här bloggen har kommit att betyda mycket för mig. Mycket mer än jag trodde när jag började i slutet av 2010. Även om det med bloggmått mätt är en relativt "ung blogg" känns den ändå, för mig, ganska erfaren och stabil.

I skrivandets stund har jag 51 underbara och trofasta bloglovin'-följare (kärlek till er). Men jag har också, utan att gå in på de exakta siffrorna ett antal läsare som går in varje dag och hänger här en stund. Ofta är ni ett hundratal med en rätt hög siffra i täten, ibland tickar nollorna upp över tre. Jag blir så himla stolt, och rörd, av att ni ändå är spass många som läser, kommenterar och tycker om. Ni tycker om mig!

Alltså, jag får gåshud och nervösfnissar när jag tänker på det. Ja, några av er tycker säkert att jag är dum i huvudet också. ER gillar jag också. Ni har en åsikt om mig! Härligt!

Men, och nu jag vill inte tjata, jag tycker att ni, när ni nu i proportion är rätt många fler som läser än som prenumererar, gott kan följa mig vi bloglovin'. Så varken jag eller ni missar någonting som händer här. Det vore ju rent ut sagt för jävligt.

Även om ni inte följer mig kontinuerligt allihopa, tycker jag så himla mycket om er ändå. Ni skriver fina kommentarer där ni berömmer mig, mitt fotograferande, mitt sätt att skriva och mina åsikter. Det är ni som driver den här bloggen, inte jag. Tillskillnad från vad som "bör" sägat, att man inte bloggar för någon annans skull än sin egen och att man inte bryr sig om om någon läser, är det tvärt om mot vad jag känner. Jag skriver för er, och för mig också självklart, och jag blir överväldigad av att ni läser och bryer er och kommer med åsikter.

För er är jag oprofessionell - för mig är ni de mest professionella läsarna i landet.
Kärlek till er.


Oprofessionell
- En lista.

Läsare - Stabilt på ett hyftsat högt hundratal om dagen.
Prenumenanter - 51 st.
Rubrikerna - är undantagslöst låttitlar.
Ledord - Krativitet. Humor. Åsikter. Nära hjärtat.
Designen - Egensnickrad och sjukt enket HTML-pill.
Bilderna - Alltid, alltid, alltid mina egna om inte annat anges.
Kategorierna - 12 st. Mest populär att kommentera är "åsiktskategorin".
Kommer aldrig hittas här - Tävlingar. Dagens out-fits. Videoblogginlägg. 
Kommande i framtiden - Är sugen på en mer komplett populärkultur kategori än de befintliga. Även någon typ av "fråga oprofessionell vad du vill" kommer dyka upp. Större plats för J. Mer humor. Mer åsikter. Fler barn (!).
Kommentarer - Jag godänner ALDRIG kommentarer som är nedlåtande mot min familj eller oväsentlig i sitt innehåll. Kritik kan jag ta, men kritik ska inte min dotter eller någon närstående ta här. Jag gör heller inge "bloglovin'-byten" eller "länkbyten", så ni som så ihärdigt försöker NEJ. Jag följer på bloglovin när jag gillar bloggen. Och NEJ jag länkar inte till bloggar jag inte läser. Så nej och nej igen. Mig följer man om man gillar, inte av pliktskyldigt byte eller tvärt om.

Nått ni undrar över?




/ glad, stärkt & uppskattad





Kommentarer
Postat av: Anouk

härliga du! Du skreiver så "Lätt" på nåt sätt. Man hör hur du "pratar" genom texten;)

2012-04-14 @ 22:31:04
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Amelia

Hej! Jag älskar din blogg, men följer dig inte via bloglovin' förklaringen är att jag inte är med där. men jag älskar dig lika mycket för det! det borde alla göra!

2012-04-16 @ 11:00:34
Postat av: Mariel

aa jag undrar om du brukar svara på kommentarerna? och vad du tycker om min blogg ? :-)

2012-04-20 @ 13:51:47
URL: http://mixifamily.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback